CR-V FORMATERV

OKOSABB, LETISZTULTABB,
TÁGASABB

Jól kifundált és jól felszerelt. Minden ott található, ahol Ön szeretné.

A feltűnő új CR-V.

Előrelépés stílus, technológia és kényelem terén. A CR-V még jobbá vált, kívül és belül egyaránt.

KAPCSOLÓDJON KI A VOLÁN MÖGÖTT

A CR-V tágas beltere csendes, megnyugtató környezettel várja az utasokat.

Ez a megnyugtató környezet a vezetőt és az utast egyaránt kényezteti az utazások során. Erre játszanak rá a megemelt ülések és az elsőrangú anyagok, valamint a hatalmas lábtér.

Minden, amit tudnia kell

Az Intelligens Multiinformációs Kijelző (i-MID) segítségével mindig naprakész lehet,bármerre is viszi az útja. A rendszer rendkívül könnyen kezelhető, gombjai pedig a kormánykeréken kaptak helyet. Ez és az új, érintőképernyős Honda Connect szórakoztatóelektronikai és információs rendszer lehetőség teremt, hogy mindig, minden helyzetben irányítása alatt tudhassa a járművet.

HATALMAS TEREK

Még több mindennek jut hely.

A hátsó üléssor egyetlen mozdulattal padlószintbe süllyeszthető, így egy szempillantás alatt alakíthat ki tágas, síkpadlós rakteret. Szintén a kényelmet szolgálja a - legmagasabb felszereltségi szinten elérhető - elektromos mozgatású csomagtérajtó, amelyet akkor is könnyen nyithat-zárhat, ha mindkét kezében csomagok vannak. Az intelligens helykihasználás eredményeként a poggyásztér hatalmas, akár három nagyméretű bőrönd is könnyedén befér.

KIEMELKEDŐ MEGJELENÉS

A Honda mérnökei a legapróbb részletekig átgondolták a CR-V karosszériáját.

A 2015-ös modellévre átterveztük a hűtőrácsot, módosítottuk és integráltuk a fényszórókat, valamint új, divatos könnyűfém felnikkel szereltük fel a modellt. A lendületes vonalak letisztult, dinamikus formatervvé állnak össze, ami alacsony légellenállásának köszönhetően a kedvező üzemanyag-fogyasztást is elősegíti.

A masszív hátsó haspáncél és a krómozott díszlécgarnitúra még inkább kiemeli a CR-V utcai stílusát. Ráadásként a külső tükrök íves vonalvezetése is hozzájárul a lehengerlő összhatáshoz, amellett természetesen, hogy a holtteret is jelentősen csökkentik.

FIGYELJE MEG A RÉSZLETEKET

Tűnjön ki a tömegből CR-V-jével – pontosan úgy, ahogyan szeretné. Ragyogó és merész, vagy sötét és kifinomult, normál vagy metálfényezés – válassza azt a színt, amely igazán kifejezi egyéniségét.

Crystal Black Pearl

Válassza ki új CR-V-je színét
Állítsa össze saját hondáját

HELYEZZÉK MAGUKAT KÉNYELEMBE

Utasai nem akarják majd, hogy valaha is véget érjen az utazás.

A pazar hátsó ülések – a hátradönthető háttámlák és az íves ajtókeretek révén – még tágasabbá teszik a teret. Az első osztályú kárpitozás és az automatikus légkondicionáló az első és hátsó üléseken is szabályozza a hőmérsékletet, így mindenki még otthonosabban érezheti magát.

Ahogyan Ön szeretné

Az első utas és a vezető kényelmét elektronikusan állítható deréktámasz fokozza, sőt a pilóta - motoros mozgatású, memóriás - ülésének helyzete két pozícióban is elmenthető.

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez.

MÁRKAKERESKEDÉSEK

A CR-V ÉS A RÉSZLETEK

Mindenkinek más CR-V-re van szüksége. Tekintse meg teljes modellválasztékunkat!

Műszaki adatok

VIGYE HAZA

Legfrissebb ajánlatainkat végignézve ez könnyebb, mint hinné.

Ajánlataink