CR-V TELJESÍTMÉNY

TELJES GŐZZEL ELŐRE!

Teljesítmény, ami meghazudtolja a fizikát. Az új, lobbanékony 1.6 i-DTEC dízelmotor erősebb, mint az azonos méretű hajtóművek.

Elvihetjük?

Pattanjon a CR-V volánja mögé, és ismerje meg a Honda legújabb innovációit, melyek nem csak új szintre emelik a vezetési élményt, hanem Önből is legjobbat hozzák ki!

INTELLIGENS VEZETÉS

A CR-V a legváltozatosabb útviszonyok között is magabiztosan mozog.

Erő és gazdaságosság

Alaposan átgondoltuk, hogy a négykerékhajtás miként szolgálhatja Önt a leghatékonyabban. Innovatív 4WD hajtásláncunk csak akkor lép működésbe, ha valamelyik kerék elveszti tapadását, így elkerülhető az üzemanyag-pazarlás és a zavartalan előrejutás is garantált.

Gondoljon a biztonságra

Az optimális úttartás, stabilitás és manőverezhetőség a CR-V család minden tagjára jellemző. Mindez a Menetstabilizáló Rendszernek (VSA) köszönhető, amely számos fejlett vezetéstámogató eszközt sorakoztat fel, hogy biztonságossá tegye az utazást.

TELJESÍTMÉNY, AMI NEM TESZI TÖNKRE A KÖRNYEZETET

Az új 1.6 i-DTEC erőforrás nem csak erőseb lett, hanem hatékonyabb is, ami nem csoda, hiszen a Honda által fejlesztett, rendkívül modern Earth Dreams motorcsalád tagja. Az új 1.6 i-DTEC dízelmotort kizárólag az összkerékhajtású változathoz kínáljuk. Fejlettségéről sokat elárul, hogy a 160 lóerős teljesítmény és 350 Nm-es forgatónyomaték ellenére manuális váltóval társítva csupán 129 gramm szén-dioxidot bocsát ki kilométerenként, és automatikus erőátvitellel is csak 134 g/km ez az érték. Mindez komoly erő- és nyomatéktartalékot biztosít, méghozzá anélkül, hogy nőne az üzemanyag-fogyasztás.

A JÖVŐ MOTORJA

Nem kell lemondania a teljesítményről a takarékosság érdekében.

Célunk, hogy bolygónkat megóvva nyújtsunk maximális vezetési élményt. Mi úgy hívjuk, Earth Dreams. Ez már a jövő motorja - alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett nyújt kiemelkedő vezetési élményt.

MI A FONTOS ÖNNEK?

Válasszon kétkerékhajtást vagy összkerékhajtást - csak Önre vár

Kétkerékhajtású

Néhány intelligens üzemanyag-takarékos technológiának köszönhetően a CR-V kétkerékhajtású változata 300 Nm-es nyomatékot biztosít mindössze 119 g/km* CO2 kibocsátás mellett. Ez a változat hatfokozatú manuális váltóval rendelhető.

Négykerékhajtású

Ha rendszeresen indul hosszabb utakra, a még jobb fogyasztású i-DTEC dízelmotor Önnek készült. Az összkerékhajtási rendszerű modell hatfokozatú, kézi kapcsolású vagy kilencfokozatú, automata sebességváltóval is rendelhető.

*Az üzemanyag-fogyasztásra vonatkozó adatok az EU által felügyelt laboratóriumi tesztekből származnak, összehasonlítási célból közöljük őket, és előfordulhat, hogy nem felelnek meg a valós közúti körülményeknek.

Kétkerékhajtású
Motor Legnagyobb teljesítmény Kombinált üzemanyag-fogyasztás* Szén-dioxid-kibocsátás
1.6Manuális
Dízel
120 LE/4000 ford./perc 4,4 l/100 km 115-119 g/km
2.0Manuális
Benzines
155 LE/6500 ford./perc 7,2 l/100 km 168 g/km
Négykerékhajtású
Motor Legnagyobb teljesítmény Kombinált üzemanyag-fogyasztás* Szén-dioxid-kibocsátás
1.6Manuális
Dízel
160 LE/4000 ford./perc 4,9-5,1 l/100 km 129-133 g/km
1.6Automatikus
Dízel
160 LE/4000 ford./perc 5,1-5,3 l/100 km 134-139 g/km
2.0Manuális
Benzines
155 LE/6500 ford./perc 7,4-7,6 l/100 km 173-177 g/km
2.0Automatikus
Benzines
155 LE/6500 ford./perc 7,5–7,7 l/100 km 175–179 g/km
CR-V kiválasztása

AZ ERŐ HELYES EGYENSÚLYA

Erő és takarékosság - a tökéletes teljesítmény

Új, kilencfokozatú automatikus váltó

Az új 1.6 i-DTEC mellett egy vadonatúj, kilencfokozatú automatikus váltót is bemutattunk. A kilenc fokozat azt jelenti, hogy minden szituációhoz tartozik egy ideális áttétel, tehát hatékonyabb a gyorsítás és a lassítás, az autó gyorsabban reagál a gázparancsokra, takarékosabb és alacsonyabb a károsanyag-kibocsátása.

Valódi hatékonyság

A Honda által fejlesztett 1.6 i-DTEC dízelmotor teljesítmény és hatékonyság finoman hangolt egyensúlyát hozza el a vásárlók számára. A 120 lóerős változatot elsőkerékhajtással, a 160 lóerőset pedig összkerékhajtással kínáljuk, közös vonásuk, hogy végtelenül könnyeden mozgatják az autót, s pofonegyszerűvé teszik az irányítást. Az erősebb változat szén-dioxid-kibocsátása csupán 129 g/km, pedig maximális forgatónyomatéka 350 Nm.

A 155 lóerős, benzines 2.0 i-VTEC motort változó szelepvezérlés (Variable Timing and Lift Electronic Control - VTEC) teszi hatékonnyá. A szelepek nyitási idejét és a nyitás mértékét egyaránt szabályozó rendszer nagy teljesítményt garantál magas fordulatszámon, és kedvező üzemanyag-fogyasztást az alsó régióban. Ez a modellváltozat két- és négykerékhajtású változatban egyaránt elérhető, méghozzá hatfokozatú manuális váltóval társítva. Amennyiben nem kíván kapcsolgatni, az összkerekes kivitelhez ötfokozatú automatikus váltót is kínálunk.

KÖVESSE NYOMON MEGTAKARÍTÁSAIT

Az Eco Assist segít Önnek, hogy hatékonyabban vezethessen.

Az Econ gomb benyomásával még takarékosabbá teheti a CR-V-t. Ilyenkor a vezérlőelektronika úgy szabályozza az autó működését, hogy az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás is a legalacsonyabb szinten maradjon. Utóbbi mindössze 115 g/km-ról indul... Ha takarékosan autózik, a CR-V - vezetési stílus függvényében változó - műszerfal-világítása kékből zöldbe fordul, így Ön is könnyedén elsajátíthatja, miként hozható ki a legtöbb kilométer egy tank üzemanyagból.

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez.

MÁRKAKERESKEDÉSEK

A CR-V ÉS A RÉSZLETEK

Mindenkinek más CR-V-re van szüksége. Tekintse meg teljes modellválasztékunkat!

Műszaki adatok

VIGYE HAZA

Legfrissebb ajánlatainkat végignézve ez könnyebb, mint hinné.

Ajánlataink