HR-V FORMATERV

KIFINOMULT ÍVEK, TÖKÉLETES
VONALAK

A HR-V tervezésekor nagyot álmodtunk. Ez a modell a legfrissebb formai és technikai megoldások összegzése, méghozzá letisztult, stílusos csomagolásba bújtatva.

MEGLEPŐEN TÁGAS

Nincs túlbonyolítva - egyszerűen átgondolt.

A HR-V átgondolt, kompakt karosszériája elképesztően tágas belteret rejt.

LENYŰGÖZŐ STÍLUS

A HR-V mindenkit lenyűgöz, bármerre is jár.

A HR-V tulajdonképpen nem más, mint egy kupék stílusában tündöklő szabadidő-autó, ami éppoly vonzó, akárcsak nagyobb testvére. Terepes jellegét hangsúlyos hűtőrács és feltűnő lökhárító fokozza, míg a sportos dizájnról többek között lendületes vonalvezetés és rejtett hátsó kilincs gondoskodik.

Forma a funkcionalitás szolgálatában

A HR-V nem csak remekül néz ki, hanem a gyakorlati elvárásoknak is messzemenőkig megfelel. Szemet gyönyörködtető vonalait úgy rajzoltuk, hogy minél kisebb legyen a közegellenállás, a levegőáramlás pedig elősegítse a könnyű kezelhetőséget és a kedvező fogyasztást.

TÖKÉLETES KONTROLL

Élvezze az Önre szabott vezetői környezetet!

Mikor az útra kell figyelni, jó, ha minden kézre esik. A HR-V belterét úgy alakítottuk ki, hogy mindent ösztönösen megtaláljon. Ezt a célt szolgálja az érintőképernyős Honda CONNECT szórakoztatóelektronikai és információs rendszer, valamint a multifunkciós kormánykerék is.

Elsőrangú minőség

A HR-V beltere kiváló anyagokból épül fel, s olyan apró részletek teszik hangulatosabbá, mint a krómozott ajtókilincs vagy - felszereltségtől függően - a bőrborítású kormánykerék és váltó. Textilkárpitozású vagy félbőr ülésgarnitúrát választhat.

ÉREZZE MAGÁT OTTHON

Bárhonnan bárhová – a Civic Tourer gondoskodik róla, hogy az utazás mindig kényelmes és biztonságos legyen.

A Civic Tourer tervezésekor a kényelem és a bőséges helykínálat volt az egyik legfontosabb szempont. Miként az ülések bőrkárpitozása is bizonyítja, a tágas belsőteret a legmagasabb színvonalú anyagokból állítottuk össze. A volán bőrborítása, illetve a különleges öltéstechnika nem csak a minőségérzetet fokozza, hanem kiváló kormányfogást biztosít a vezető számára.

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez.

MÁRKAKERESKEDÉSEK

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!

Pattanjon a volán mögé, és próbáljon ki egy Hondát!

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

Tények és adatok - tudjon meg mindent új HR-V-jéről!

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE