HR-V - TELJESÍTMÉNY

ÁTTÖRÉS A HATÉKONYSÁGBAN

A HR-V két világ legjavát hozza el a tulajdonosok számára: magával ragadó vezetési élmény és páratlanul kedvező üzemanyag-fogyasztás.

Bármire kapható

A HR-V fejlett hajtáslánca hatékony, élvezetes autózást garantál.

ERŐ ÉS TAKARÉKOSSÁG

Kiemelkedő teljesítménye dacára a HR-V rendkívül gazdaságos modell, fogyasztása és üzemeltetési költsége egyaránt alacsony.

Az új HR-V kétféle motorral érkezik a kereskedésekbe: a 130 lóerős, 1,5 literes benzinest közvetlensége, a 120 lóerős, 1,6-os dízelt alacsony üzemanyag-fogyasztása emeli ki a riválisok gyűrűjéből. Utóbbi akár 3,97 literrel is beéri 100 kilométeren.

Mindkét erőforrás a Honda Earth Dreams Technology motorcsalád tagja, és olyan innovációk teszik hatékonyabbá, mint az Alapjárat-leállító Rendszer vagy az ECON üzemmód.

A világ legfejlettebb váltói

A HR-V-hez újonnan tervezett, hatfokozatú kéziváltó vagy kilencfokozatú CVT (Continuously Variable Transmission - folyamatosan változó áttételű automatikus váltó) rendelhető. Végül, de korántsem utolsó sorban ez a kategória egyik legkedvezőbb áron kínált modellje.

ÖNT MI PÖRGETI FEL?

Válassza ki az Önhöz leginkább illő kivitelt!

Mindegy, milyen stílusban vezet, biztosan megtalálja az Önhöz illő motor- és váltótípust. A kiemelkedő vezetési élmény garantált!

*Az üzemanyag-fogyasztásra vonatkozó adatok az EU által felügyelt laboratóriumi tesztekből származnak, összehasonlítási célból közöljük őket, és előfordulhat, hogy nem felelnek meg a valós közúti körülményeknek.

Motor Legnagyobb teljesítmény Kombinált üzemanyag-fogyasztás* Szén-dioxid-kibocsátás
1.5Manuális
Benzines
130 LE/6600 f./perc 5,6-5,7 l/100 km 130-134 g/km
1.4CVT
Benzines
130 LE/6600 f./perc/td> 5,2–5,4 l/100 km 120-125 g/km
1.6Manuális
Dízel
120 LE/4000 f./perc 4,0-4,1 l/100 km 104-108 g/km
MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE

EGY JOBB JÖVŐ REMÉNYÉBEN

A folyamatos technikai fejlesztés nem csak a jelenkor szülöttjeinek életét teszi könnyebbé, hanem a következő generációkét is.

Olyan autókat igyekszünk gyártani, melyeket élmény vezetni, ugyanakkor a lehető legkevésbé terhelik a környezetet. Az Earth Dreams Technology elnevezés motorjaink és váltóink új generációját jelöli. Olyan innovációk összessége, melyek fokozzák a teljesítményt, egyszersmind csökkentik a károsanyag-kibocsátást.

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez.

MÁRKAKERESKEDÉSEK

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!

Pattanjon a volán mögé, és próbáljon ki egy Hondát!

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

Tények és adatok - tudjon meg mindent új HR-V-jéről!

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE