NÉGYAJTÓS CIVIC - FORMATERV

A KONTÚR ELEGANCIÁJA

IDILLI
KOMFORTZÓNA

Hatalmas csomagtartó

519 literes szállítókapacitás

Jövőbe mutató stílus

10. generáció letisztult, áramvonalas karosszéria

TERMÉSZETES BÁJ

Kortárs formavilága páratlanul modernné és sportossá teszi az új négyajtós Civicet, egyszersmind osztályon felüli eleganciával ruházza fel a modellt.

A nagy erejű, LED-es fényszóró és a merész,
krómozott hűtőrács fokozza a minőségérzetet
és kifejezetten egyedivé teszi a modellt.

ÁRAMLÓ
FORMA

A lendületes, mélyen barázdált vonalak hihetetlen könnyedséggel szaladnak végig a karosszérián, hogy aztán egyetlen, lenyűgöző formává olvadjanak össze, s visszavonhatatlanul megigézzék a szemlélőt.

A négyajtós Civic markáns vonalai a motorháztetőtől egészen a csomagtérajtóig húzódnak, kortalan stílussal és könnyed eleganciával felruházva a modellt.

A forma mindent elárul

A hatalmas légbeömlőknek és a vékony csíkokra osztott hűtőrácsnak köszönhetően kifejezetten agresszív a Civic orr-része. Az innen nekiiramodó vonalak az autó oldalán, illetve tetején szaladnak végig, és a széles, jellegzetes csomagtérajtón futnak egymásba, egészen különleges megjelenéssel felruházva a modellt. Bármely részletet is vizsgáljuk, egyértelműen látszik, hogy az új generáció a vezetési élmény jegyében született.

Atletikus alkat

A 16 vagy 17 colos könnyűfém felnikkel rendelhető négyajtós Civic nem csak kifinomult és elegáns. Fejlett karosszéria páratlanul sportos műszaki alapokat takar. Engedje hát szabadjára, és élvezzen ki minden egyes kilométert!

A tágas csomagtartó minden poggyászt elnyel, s ha mégsem volna elég a hely,
a hátsó üléssor támláinak előredöntésével tovább fokozhatja szállítókapacitását.

ÉRZÉS, AMI
RABUL EJT

A lendületes, mélyen barázdált vonalak hihetetlen könnyedséggel szaladnak végig a karosszérián, hogy aztán egyetlen, lenyűgöző formává olvadjanak össze, s visszavonhatatlanul megigézzék a szemlélőt.

A négyajtós Civic utastere kiváló minőségű, kellemes tapintású anyagokból épül fel, és páratlanul kényelmes. Ülései finoman körülölelik a testet, a különleges műszerfal pedig egyből magára vonzza a tekintetet. Mindehhez elképesztően nagy helykínálat társul, így minden adott a gondtalan, élvezetes utazáshoz.

Eljött a cselekvés ideje

Úgy alakítottuk ki a vezetői környezetet, hogy az autózás a lehető legnagyobb élményt nyújtsa. Minden egyes részletet a tökéletes ergonómiára törekedve alakítottunk ki, a kezelőszerveket pedig úgy helyeztük el, hogy minden kézre essen.

A nagy, könnyen értelmezhető ikonok
egy pillantás alatt felismerhetők.

MARADJON
KAPCSOLATBAN!

A Honda Connect lehetőséget ad, hogy mindig kapcsolatban maradjon barátaival, kedvenc zenéivel és minden egyébbel, ami fontos az Ön számára.

A hétcolos érintőképernyő révén
minden elérhető közelségbe kerül.

Ha Bluetooth®-kompatibilis vagy USB-kapcsolatra képes okostelefont csatlakoztat a fedélzeti rendszerhez, a készüléken tárolt információkat és lejátszási listákat is elérheti. Emellett – az Apple CarPlay® és az Android Auto™ alkalmazásnak köszönhetően – a hétcolos érintőképernyőről vezérelheti a telefonját, azaz indíthat hívásokat, küldhet és fogadhat SMS-eket stb.

Még több kapcsolat

Az AHA™ alkalmazás segítségével mindig elérheti kedvenc zenéit, rádióállomásait, podcastjeit és hírcsatornáit. Ha az autó áll, a HDMI-csatlakozónak köszönhetően akár filmeket is nézhet.

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez.

MÁRKAKERESKEDÉSEK

A CIVIC RÉSZLETESEN

Mindenkire vár egy ötajtós Civic. Tekintse meg teljes modellválasztékunkat!

MŰSZAKI ADATOK

VÁLASSZA A CIVICET

Tekintse át ajánlatainkat! A választás könnyebb, mint hinné.

AJÁNLATAINK