TERMÉKVISSZAHÍVÁSOK ÉS
FRISSÍTÉSEK

Megbizonyosodunk róla, hogy úgy működik-e autója,
miként azt elterveztük.

A visszahívások és frissítések nem csak menetbiztonsági célokat szolgálnak, hanem a termék megbízhatóságát és a vásárlói élményt is fokozzák. Ezért ajánljuk, hogy mindig keressen fel bennünket, és végeztesse el a szükséges műveleteket. Ha rendszeresen egyeztet márkakereskedőjével, illetve -szervizével, biztosan nem marad le a fontos információkról, s érdemes erre a honlapra is ellátogatnia időközönként, hogy értesüljön a járművét érintő hírekről.

Mi az a visszahívás?

A visszahívásokat akkor rendeljük el, ha olyan hibára derül fény, ami befolyásolja a menetbiztonságot. Ez tervezési és anyaghiba egyaránt lehet, s komoly kockázatot jelent az utasokra és a többi közlekedőre nézve.

Mi az a termékfrissítés?

A termékfrissítésnek nincs menetbiztonsági vonatkozása. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, és előfordul, hogy valamilyen új alkatrészt vagy eljárást dolgozunk ki, amit alkalmazni kívánunk a már eladott járművekbe. Ezzel még magasabb színvonalra emeljük termékeinket.


Online ellenőrzés

Kérjük, legyen kedves megadni gépjárműve alvázszámát, hogy ellenőrizhessük, szükséges-e bármilyen szerelési munkálatot vagy termékfrissítést végrehajtanunk járművén.

Alvázszám ellenőrzés